Jantine Koster Penningmeester

Even voorstellen…

Toen Colin mij vroeg of ik Penningmeester wilde worden bij zijn Stichting Veterans for Animals, heb ik, na er toch nog even over nagedacht te hebben, ja gezegd. De reden? Er zijn meerdere redenen zoals een grote dierenvriend zijn, getrouwd met een Veteraan, iets goeds doen voor anderen en als Colin het vraagt, dan zeggen de meeste mensen eigenlijk wel “ja”. Zo ook ik.

Wie ben ik? 

Jantine Koster, geboren in Rotterdam en opgegroeid in Friesland, samen met mijn ouders en 3 zussen. Vanaf mijn 10e jaar woonachtig geweest in Rotterdam, Midwoud en nu in het mooie Vlaardingen. Inmiddels alweer ruim 15 jaar getrouwd met Dennis Koster, 45 jaar en in het dagelijks leven HR Manager bij MPS. MPS is een bedrijf, en tevens een Stichting, wat wereldwijd tuinbouwondernemers faciliteert in hun ambitie te verduurzamen en ontwikkelt hiervoor innovatieve (online) tools en certificatieschema’s. Hier werk ik inmiddels bijna 2 jaar met heel veel plezier. Daarnaast ruim 15 jaar werkzaam in de HR (Human Resources) wereld en heb ik bij verschillende bedrijven mogen werken. Hierdoor veel geleerd en een groot netwerk mogen opbouwen. Ik ben een vriendelijke en energieke dame met een grote drijfveer en ben erg ambitieus.

In mijn vrije tijd kijk ik graag naar Netflix, winkel ik graag ( zoals bijna iedere vrouw:)), ga ik graag naar het theater en bezoek ik concerten. Daarnaast ben ik een Formule 1 fan.

Mocht je meer van mij willen weten, vraag het gerust! of bezoek mijn LinkedIn pagina

https://www.linkedin.com/in/jantine-koster/