Colin Bal voorzitter

Ik ben geboren in Rotterdam en woon samen met mijn vrouw, 2 dochters en labrador Henk in Middelburg. Ik kan mij geen leven zonder dieren herinneren of voorstellen, het begon allemaal met de Duitse herder Zorro waarmee ik opgroeide. Ook was ik in de weekenden vaak vroeg in het bos van Rhenen te vinden waar het fantastisch was om een specht of reeën te spotten.

Tijdens mijn uitzendingen naar Bosnië-Herzegovina zag ik naast het menselijke leed dat het dierenwelzijn en de natuur echt op de laatste plaats stonden. Helaas konden wij toen weinig betekenen voor de dieren misschien weel een van de redenen om ons nu in te zetten voor het dierenwelzijn.

Naast mijn vrijwilligerswerk voor dieren zet ik mij in voor veteranen en ben ik penningmeester van de mooie stichting H.E.A.R.T welke zich inzet voor hulp aan nabestaanden van overleden geüniformeerde in actieve dienst.